Derby van Ouderkerk

Date

Afgelopen zaterdag 10 september organiseerde RV Sportpaarden Amsterdam de Derby van Ouderkerk op Stal Amstelhoeve. Net als Sophie (@Sophiegrafie) was ik daar om foto’s te maken van de wedstrijd. Natuurlijk is er een mogelijkheid om de foto’s te bestellen. 

Ik heb een galerij gemaakt, waarin jij ze kunt bekijken, je eigen favorietenlijstje kunt maken, en natuurlijk kun je hier direct in de webshop zowel digitale foto’s als afdrukken bestellen. Na bestelling ontvang je van mij een betaallink (en indien gewenst een factuur). Daarna zullen de foto’s bewerkt worden. De digitale foto’s worden daarna verstuurd via WeTransfer of worden afgedrukt en daarna per post verstuurd. 

LET OP! de foto’s die in de webshop staan moeten nog bewerkt worden. Wanneer je digitale foto’s bestelt, ontvang je deze later (na bewerking) en kun je ze niet direct downloaden. 

De foto’s kosten 7,00 euro per stuk.

ACTIE: 3 foto’s voor 18,00 euro. (let op, dit is per fotograaf. Je kunt de actie niet gebruiken om 1 foto bij de ene te kopen en 2 bij de andere). De bestelde foto’s worden digitaal verstuurd op hoge resolutie met en zonder logo (met logo is voor gebruik op sociale media, zonder logo is uitsluitend voor eigen gebruik).

Tip: je kunt bij Sophie van Sophiegrafie ook de foto’s van de Derby vinden. Wij hebben samen foto’s gemaakt, zodat we van bijna alle hindernissen foto’s hebben.

ander nieuws

error: Content is protected !!