Minishoot

Naast een reguliere fotoshoot is het ook mogelijk om een minishoot met mij te organiseren. Een minishoot is eigenlijk een soort van korte fotoshoot, waarbij ik op 1 locatie meerdere combinaties fotografeer.

Daar waar ik tijdens een fotoshoot alle tijd neem om je paard (en jou) te fotograferen, doen we tijdens een minishoot steeds korte sessies van ongeveer een half uur. 

Zelf een Minishoot organiseren

Ik organiseer regelmatig minishoots op locatie. Houd hiervoor mij social media kanalen in de gaten, waar ik de aankondigingen doe en waar ik de info omtrent de minishoots zal delen. 

Natuurlijk kun je ook contact met mij opnemen als je zelf een minishoot wilt organiseren op jouw stal, of een andere locatie. Als organisator van een minishoot krijg je natuurlijk wat extra’s van mij. Wat dat precies zal zijn, kunnen we uiteraard bespreken wanneer we samen de shoot, planning en invulling gaan doornemen. 

Wat krijg je bij jouw minishoot?​

99 Prijs per paard/combinatie
(25 euro toeslag voor studio/fine-art shoot)
  • Een fotoshoot van ca. 30 minuten
  • Uitgebreid advies voorafgaand aan de fotoshoot met tips en tops, do's & dont's over de voorbereiding
  • Een gratis voorproefje binnen 3 werkdagen na de shoot
  • Een persoonlijke galerij , waar je jouw foto's kunt kiezen
  • 4 foto's op hoge resolutie die je kunt laten afdrukken
  • 4 foto's op lage resolutie met logo bestemd voor social media
  • Uitgebreide informatie over het downloaden, opslaan, bewaren en het gebruiken van de foto's

Minishootmiddag Amsterdamse Manege

Op zondag 19 November gaan we de Amsterdamse Manege weer helemaal in de Kerstsfeer brengen. Als jij klant bent op de Amsterdamse Manege, dan kun je deze zondag van of met jouw lievelingspaard of -pony prachtige (kerst)foto’s laten maken tijdens de gezellig Minishootmiddag. 

Ik start om 14.00u en ga alles weer inpakken om 17:00u. In die tijd is er ruimte voor 6 fotosessies. 

Je kun hieronder via het aanmeldformulier aanmelden. Kosten voor de minishoot zijn 60 euro per persoon/combinatie. We maken foto’s in de studio met een zwarte achtergrond. En je kan gebruik maken van een van de drie kerstkransen. 

Na jouw aanmelding neem ik contact met je op om de reservering vast te leggen, en overleggen we samen hoe jouw fotosessie eruit komt te zien. Ik overleg met de manege of het paard van jouw keuze beschikbaar is. 

Je ontvangt mijn Luzente Magazine met alle informatie voor een supergoed voorbereiding én tips voor later over het downloaden en gebruiken van de foto’s. Je ontvangt dan ook meteen de factuur. Na betaling van deze factuur is jouw sessie helemaal definitief geboekt. 

Bij jouw boeking krijg je natuurlijk jouw persoonlijke uitzoekgalerij. Je kunt bij jouw boeking 3 foto’s kiezen. Zie je meer foto’s die je ook wilt hebben? Dan mag je er natuurlijk altijd meer uitkiezen, daar betaal je dan 17,50 per foto voor.

Heb jij zin in een gezellige middag én toffe foto’s met jouw favoriete pony, meld je dan meteen even aan hieronder.

Aanmelden voor de minishoot

error: Content is protected !!