Meeloopdagen

Paarden fotograferen kun je leren

Je hebt een goede camera. Je hebt een passie voor paarden. En jij wilt heel graag weten hoe je die camera kunt gebruiken om prachtige plaatjes te schieten van paarden. 

Kom dan een keertje met mij mee. 

Je gaat leren waar je op letten bij het maken van portretfoto’s, waar je focus ligt bij het maken van actie- of rijfoto’s en hoe je modellen goed kunt aansturen. En natuurlijk welke instellingen je kunt gebruiken in alle verschillende situaties. 

E-book

Voordat we aan de slag gaan, ontvang je van mij een e-book waarin ik je al een beetje de basis principes uitleg van (paarden) fotografie. Ik leg in het e-book al een beetje uit welke instellingen je alvast op je camera moet kunnen vinden. Zo kunnen we op de dag zelf lekker aan de slag met onze modellen. 

In het e-book ga ik wat dieper in op de instellingen die je kunt gebruiken in verschillende situaties. Handig, ook voor later! Want ik kan me best voorstellen dat het een beetje overweldigend kan zijn al die dingen waar je op moet letten. 

Theorie in de praktijk

Op de dag zelf gaan we lekker aan de slag met de prachtige modellen die ik voor je heb geregeld. We zullen ten minste 2 modellen fotograferen in verschillende situaties, zodat je echt kunt oefenen met alle instellingen. Natuurlijk is er voldoende tijd om vragen te stellen. En ik kijk over je schouder mee. 

We gaan kijken naar het licht, compositie en poses, maar ook naar de juiste momenten om paarden in actie te fotograferen. 

Groepsmeeloopdagen

Tijdens een groepsmeeloopdag zorg ik voor een programma waarin we verschillende paarden in verschillende situaties gaan fotograferen. Het is daarbij afhankelijk van de locaties de modellen wat de mogelijke zijn, maar je kunt denken aan portretfoto’s, rijfoto’s, actiefoto’s en black background foto’s en zelfs fine-art. Een groepsdag duurt doorgaans zo’n twee uur. 

Op dit moment zijn er geen groepsdagen ingepland, maar ik zal binnenkort wat data bekend gaan maken.

Privé workshop

Het is ook mogelijk om een 1-op-1 meeloopdag of privé workshop te boeken. Dan bespreken we vooraf wat jij het liefst wilt leren en dan gaan we ons daarop richten in de praktijk. Dus als je wilt leren om betere rijfoto’s te maken, dan gaan we dat oefenen. Ook op deze dagen zorg ik natuurlijk voor topmodellen, en krijg je persoonlijke begeleiding. 

Boeken /aanmelden

Je kunt een privé workshop boeken via het contactformulier. Als er groepsdagen worden georganiseerd, dan worden deze hier op de website, en via social media worden aangekondigd en kun je je aanmelden via de webshop. 

Kosten voor een privé workshop of 1-op-1 meeloopdag zijn € 125,00*

De groepsmeeloopdagen kosten € 95,00* per persoon met een max. van 4 personen

*  bij een fine-art workshop komen er extra kosten (€ 50,00)  bij 

 

Meeloopdag 12 maart 2023

Op zondag 12 maart a.s. organiseer ik een meeloopdag op de Amsterdamse Manege. We starten om 13:00u in het restaurant, waar we eerst de theorie gaan bespreken en de camera’s alvast op de juiste manier gaan instellen.

Alle deelnemers ontvangen uiteraard eerst het e-book Paarden fotograferen kun je leren. Zodat je alvast wat voorkennis hebt over het hoe en waarom van de instellingen.

In het praktijk gedeelte zullen we ten minste 2 modellen fotograferen. Met een van de modellen zullen we het Amsterdamse Bos ingaan voor de mooiste achtergronden. En de rijfoto’s zullen in de buitenbak plaats vinden, met een van de manegeruiters en/of instructeurs die al op een hoger niveau in de dressuur wedstrijd rijden. 

Opgeven kan door je aan te melden in de webwinkel. Je kunt dan ook direct het e-book downloaden. 

 

error: Content is protected !!