Fotoshoot

Om in te lijsten

Honderden foto’s op je telefoon, maar niets om aan de muur te hangen. Het zijn steeds net niet die speciale momenten of net niet die perfecte timing tijdens het rijden. 

Enneh, don’t get me wrong. Er is niets mis met al die foto’s en video’s op je telefoon hoor. Ik heb er zelfs gekozen voor een telefoon met extra veel geheugen voor gekozen ;-). Toch wil je soms meer. Scherpere foto’s, met mooi licht, een fijne achtergrond, waar jezelf ook nog eens leuk op staat. 

Een foto waar alles aan klopt, waar jij en je paard mooi op staan, omdat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Dat kan!

Wat gaan we doen?

Samen bedenken we wat de mogelijkheden en jouw wensen zijn, zodat je tijdens de shoot kunt genieten van je paard en de omgeving. Ik zorg ervoor dat die foto voor aan de muur gemaakt wordt. Je mag zelf kiezen wat voor soort fotoshoot je wil doen. Of je nu portretfoto’s van jouw paard wil, rijfoto’s, actiefoto’s of zelfs een blackshoot of fine-art shoot (voor die laatste komen er extra kosten bij voor het meenemen en opzetten van de studio en voor de extra nabewerking). Je mag natuurlijk ook kiezen voor een combinatie van deze, maar hou er altijd rekening mee dat een paard wellicht iets minder lang geconcentreerd kan blijven om mooi te poseren. 

Wat krijg je precies?

Je krijgt een fotoshoot zoals je die helemaal zelf wilt hebben.  Je ontvangt vooraf alle nodige informatie om jouw voorbereiding zo goed mogelijk te doen.

Tijdens de fotoshoot neem ik alle tijd voor je. Als jij kleding wil wisselen of jouw paard een ander dekjes wil geven, dan is dat geen enkel probleem. Ik neem fotohalsters mee, die kan ik makkelijk wegwerken, waardoor het lijkt alsof jouw paard los naast je staat.

Je ontvangt na de fotoshoot, binnen 2 dagen een voorproefje en jouw eigen galerij waar je jouw foto’s kan bekijken en uitkiezen.

Je kunt maar liefst 10 foto’s uit kiezen (meer mag natuurlijk ook, kost per extra foto 15 euro). Die ontvang je binnen drie weken niet alleen digitaal op hoge resolutie, zodat je ze kunt laten afdrukken, maar ook digitaal op lage resolutie met logo om ze te delen op social media.

Natuurlijk ontvang je met de digitale foto’s van mij alle informatie die je nodig hebt om de foto’s goed op te slaan, te bewaren en af te drukken.

Als extra cadeautje zal ik al jouw gekozen foto’s afdrukken op hoge kwaliteit fotopapier, zodat je ze aan iedereen kunt laten zien.

Wil je één of meer foto’s (groot) af laten drukken, dan begeleid ik dat met alle liefde. Je kunt het ook geheel aan mij overlaten (prijslijst op aanvraag).

Wat zeggen anderen?

Er gingen je al wat anderen voor. Ik geniet van elke shoot. Alle paarden en mensen zijn mooi en ik probeer natuurlijk dát vast te leggen wat het mooiste is. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat jij je op je gemak voelt en dat je paard ook ontspannen is. Zo kunnen we namelijk echt de leukste resultaten bereiken. 

Dat kan ik wel zeggen, maar wat zeggen de anderen? 

Fotoshoot pakket

Compleet pakket, waarin ik alle tijd voor je neem, en waar jij zelf een eigen invulling aan kunt geven.
249
00
 • Een fotoshoot zoals jij hem wilt. Mooie rijfoto's, actiefoto's of een mooi portret van of samen met jouw paard op een locatie naar wens. Er is tijd en ruimte om setjes te wisselen of andere kleding aan te doen.
 • 10 foto's op hoge resolutie (geschikt voor afdruk) en lage resolutie met logo speciaal voor online gebruik.
 • Jouw gekozen foto's worden afgedrukt op premium fotopapier 13x18cm
 • Luzente Magazine met daarin uitgebreid advies voorafgaand aan de fotoshoot met tips en tops, do's en dont's over de voorbereiding.
 • Uitgebreide informatie over het downloaden, opslaan, bewaren en het gebruiken van de foto's.
 • Je ontvangt binnen 3 dagen een eigen galerij waar je jouw foto's kunt bekijken en kiezen.
 • De foto's worden uitgebreid bewerkt in Adobe Lightroom & Adobe Photoshop
 • Binnen 21 dagen na jouw keuze, ontvang je jouw gekozen foto's digitaal
 • Extra foto's bijbestellen is mogelijk. Meerprijs: € 15,00 per foto & € 20,00 per fine-art foto. (normaal resp. € 20 & € 25)
 • Fine-art of black background shoot in de studio-op-locatie is mogelijk.
  Meerprijs € 50,00.
 • Reels - uitbreiding van de fotoshoot met een reel is mogelijk. Dan bespreken we vooraf wat jouw wensen hiervoor zijn. Meerprijs vanaf €50,00 (afhankelijk van de wensen)

Wil je jouw shoot anders in- of aanvullen, laat het mij even weten door een mailtje, whatsapp-berichtje of DM via Instagram te sturen. We kunnen altijd even bellen om het pakket precies passend te maken. 

error: Content is protected !!