VCN divisie wedstrijden

Date

Carrousel 2 juni 2024

Afgelopen zondag 2 juni, was ik voor de VCN (Verenigde Carrouselcluns Nederland) aanwezig als fotograaf bij de divisiewedstrijden. 

Na het teamtijden, streden de ponycarrousel-teams van de Eredivisie laag & hoog voor een plekje op het Nederlands Kampioenschap dat plaats vindt in Ermelo op 29 september.

 

De Foto's

Zoals ik al zei, ik was daar als fotograaf, en heb alle teams kunnen vastleggen. De afgelopen dagen kwamen alle foto’s dan eindelijk online. 

Je kunt ze via de website bestellen. Maar voordat je zelf alles gaat uitzoeken, is het misschien een goed idee om samen even te overleggen met je team, want voor slechts € 100,00 kun je als team alle foto’s in één keer aanschaffen, net zo makkelijk en niet alleen voor jullie ;-).

Voor iedere team staan de foto’s in hun eigen galerij. Je vindt jouw galerij via één de onderstaande links. 

Teamrijden

Eredivisie Laag

Eredivisie Hoog

Na je bestelling ontvang je van mij een factuur en nadat deze voldaan is, zorg ik dat je zo snel mogelijk jouw download link ontvangt. 

Door op een van de rondje hierboven te klikken, kom je bij de bestelpagina van jouw team. Ik heb mijn best gedaan om een leuke selectie te maken. Dus ik hoop dat er voor jou ook wat leuks tussen zit. 

Veel plezier met uitzoeken. 

ander nieuws

error: Content is protected !!