It’s beginning to look a lot like Christmas

Date

Nog 1 weekje, OK 9 dagen maar who’s counting, dan is het EIN-DE-LIJK zover. Kerst is mijn favoriete feestdag. Ik hou ervan. Maar eigenlijk vind ik heel december de leukste maand. Het begint met een feestje, mijn verjaardag 😉 en eindigt met feestje en vuurwerk.

Hoewel ik van de warmte hou, geven ook juist die donkere dag naar kerst mij zo’n knus gevoel. De Noren noemt het Hygge. Ik kan daar wel iets mee. Het is misschien buiten niet zo warm (nu zeker niet), maar binnen deze te knusser. Alsof de avond het huis omarmt. En gelukkig hebben we warme dekens om in weg te duiken.

Het is natuurlijk ook een super drukke maand. Zeker als je eigenlijk net iets te laat hebt bedacht dat je wel kerstkaarten kunt maken.

haha

En dus eigenlijk iets te laat een megashoot (25 paarden voor de camera op een dag mag je toch wel zo noemen) uitvoert, en dat dan ook moet bewerken en laten afdrukken, en oh ja… de marketing. Het mag de pret niet drukken. Ik heb er ontzettend veel plezier aan beleefd. Aan de shoot, de nabewerking en vervolgens aan de reacties van mensen om mij heen. Wat zijn ze leuk ontvangen. Ik ben best heel trots op mijzelf.

Omdat het nog een weekje is tot de Kerst en ik helemaal in de kerststemming ben, ga ik het komende weekend tot en met maandag een extra korting geven op alle kaarten. Of je er nu eentje koopt, of eentje voor al je vrienden en familie. Je ontvangt tot en met maandag 19 december 10% korting op de kerstkaarten hier in mijn webwinkel. Door KERSTKORTING in te vullen in het afrekenproces, ontvang je dan 10% korting op alle kerstkaarten in je winkelmandje.

Ik ben heel benieuwd naar wie de kerstkaarten opgestuurd worden, of hou je ze lekker voor je zelf? Laten jullie het me weten? Dat kan heel gemakkelijk door mij een berichtje te sturen, of door mij een DM te sturen op mijn Insta.

liefs Dana

ander nieuws

error: Content is protected !!