Ik denk aan je

Date

Ik denk aan je!

Ieder jaar neem ik mijzelf voor dat ik veel attenter wil zijn, door mijn vrienden en familie wat vaker een kaartje te sturen. Want hoe leuk is het om post te ontvangen. Het allerleukste is het om post te ontvangen als je niet verwacht. Het laat namelijk zien dat je aan iemand denkt. En ja, dat kan ook door een appje te sturen, of te bellen. Maar om een kaartje te sturen moet je moeite doen. Je moet een kaart uitzoeken voor iemand, iets leuks erop schrijven, een postzegel kopen en plakken, en ten slotte moet je naar een brievenbus toe lopen om de kaart te versturen. Dat is aanzienlijk meer moeite dan weer die telefoon oppakken en even een Whatsappje te sturen, persoonlijker ook en ik denk dat er ook meer liefde zit in het uitzoeken, bedenken en versturen. 

Net als met heel veel andere goede voornemens, verwatert ook dit voornemen vaak weer.  Super jammer eigenlijk! En het is niet dat ik niet aan ze denk, de mensen die ik leuk vind. Het is tijd, en het leven wat soms ook gewoon een beetje in de weg zit. Daarom doe ik mijn best om iedereen een kaartje te sturen met Kerst. Ik zoek super leuke kaartjes uit, het liefst van lokale ontwerpers. De hele maand december ben ik ermee bezig. 

Mijn eigen kerstkaarten

Als fotograaf vind ik het ook heerlijk om kerstshoots te doen. Met kerstkransen, bomen, en alle andere accessoires die bij kerst horen zet ik paarden en mensen op de foto. Een paar jaar geleden begon ik ook steeds meer te spelen met deze foto’s. Meer sneeuw (of überhaupt sneeuw toevoegen), meer lampjes, meer van alles toevoegen aan de foto om helemaal die kerstsfeer te laten zien. En al snel volgende de kerstgroeten en zo ontstonden eigenlijk heel toevallig de eerst kerstkaart. Digitaal, dat wel, maar sinds vorig jaar kun je nu ook die kerstkaarten mooi gedrukt als echt kerstkaartje bij mij kopen. En hoe leuk is het dat ik hiervoor de paarden en pony’s van de Amsterdamse Manege voor kon gebruiken. Het begon vorig jaar als een grapje, maar dat is gegroeid naar nu meer dan 30 verschillende kerstkaarten. Welke is jouw favoriet? 

Welke stuur jij?

Jij als paardengek kunt nu ook dus ook een superleuk paarden kerstkaartje sturen naar je ouders, opa en oma, of je beste vrienden. In de webshop kies je jouw favorieten uit, en bij 5 of meer kerstkaarten, ontvang je automatisch korting. Laat zien dat je aan ze denkt, en stuur ze dit jaar een echt kaartje! 

Verkopen

Vind je het nou niet fijn om online kerstkaarten te kopen, dat begrijp ik! Kom dan zondag even langs op de Amsterdamse Manege, dan zit ik daar en kun je ze gewoon live kopen, bij mij. Ik ben er in de middag te vinden, tijdens de laatste FNRS wedstrijd van het jaar. 

Zie ik je dan?

ander nieuws

error: Content is protected !!