LR Challenge Sneller werken

Date

Sneller werken met Lightroom

Het wedstrijdseizoen staat weer voor de deur. En velen van ons zijn dan weer te vinden langs de pistes en rijbanen. Een drukke tijd. Des te fijner is het, dat je na een hele dag shooten, niet hele dagen aan het editten bent. 

Na een wedstrijd wil je liefst zo snel mogelijk je foto’s inladen, selecteren, bewerken en verkopen. Het ijzer wordt gesmeed als het heet is. En dat geldt zeker voor de wedstrijdfoto’s. Het mooiste is natuurlijk als je tijdens de wedstrijd al je eerste foto’s online kunt zetten. Dat kan natuurlijk wat ambitieus zijn. Maar dezelfde avond of uiterlijk de volgende morgen wil je dat wél voor elkaar hebben. Een nacht doortrekken om die deadline te halen, is absoluut niet nodig. 

Snelle workflow

Met een efficiënte workflow, kun jij Lightroom voor je laten werken, en heb jij in no-time jouw foto’s online staan voor de verkoop. 

Ik geef je tijdens de challenge handige tips & tricks, hoe je in een handomdraai alle foto’s kunt bewerken én hoe je meteen alle foto’s gestructureerd inlaadt, bewaart en selecteert. Zo kun je snel jouw foto’s delen, terugvinden en archiveren. Tegelijkertijd zijn de foto’s die je verkoopt direct te verkopen en te downloaden door je klanten, omdat je ze helemaal hebt bewerkt in jouw stijl. 

Er leiden meer wegen naar Rome

Mijn workflow hoeft overigens helemaal niet te passen bij jouw workflow. Daar is de laatste dag voor. Ik organiseer dan een Q&A via zoom (denk ik, link volgt tijdens de challenge).

Dan zal ik je ook nog wat alternatieven laten zien. En er is dan natuurlijk alle mogelijkheid om jouw vragen te beantwoorden. 

Aanmelden

De challenge is helemaal gratis. dat doe je door je naam en e-mailadres hieronder in te vullen.

Ik zou het tof vinden als je daarna nog wat mails van mij wil ontvangen speciaal voor fotografen, vink dan de onderste checkbox even aan. 

Delen? Graag!

Facebook
Threads
WhatsApp
LinkedIn

ander nieuws

error: Content is protected !!