Ponykamp augustus 2023

Date

Ponykamp augustus

De foto’s van het tweede ponykamp bij De Amsterdamse Manege staan online!

Gelukkig hebben we de foto's nog

Tussen de buien door, hebben we deze keer dan eindelijk ook eens een keertje lekker een minishoot buiten kunnen doen. De bedoeling was dat deze op dinsdag zou plaatsvinden, maar door de gezellige grote groep, hebben we het over meerdere momenten moeten uitsmeren.

Het resultaat is wel echt super leuk geworden. Ik zou zeggen, kijk lekker zelf! Het zijn heel wat foto’s, dus houdt rekening met wat scroll werk 😉

Webshop

Je kunt de foto’s in de galerij bekijken en bestellen. De prijzen kun je gewoon vinden in de webwinkel. Daar bestel je ook gemakkelijk afdrukken, maar ook kun je de foto’s digitaal ontvangen. 

De foto’s in de galerij zijn onbewerkt. Dat wil zeggen, dat wanneer je de foto’s bestelt, het iets langer duurt voordat je de downloads ontvangt, of voordat de foto afgedrukt kan worden. 

Na je bestelling in de webwinkel, ontvang je een factuur met betaallink. En na betaling ga ik direct voor je aan de slag, zodat je zo snel mogelijk de foto’s digitaal ontvangt in je inbox, of je brievenbus.

Het was een feestje

Elke ponykamp is een feestje. Ik kom altijd met plezier om de jongens en meisjes op de foto te zetten. Ik hoop dat jullie als ouders (en de kinderen natuurlijk) dat ook vinden.

Ik wens jullie veel kijk plezier. 

ander nieuws

error: Content is protected !!